De kamer

De B&B bestaat uit 1 slaapkamer, 1 zit/slaapkamer en een privé badkamer, samen 43m². De eerste kamer is uitgerust met een groot bed (160×200). De tweede kamer met 2 enkele bed-banken (90×200). Eventueel kan daar op aanvraag een vijfde bed of babybedje bij worden gezet. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, en er zijn handdoeken, washandjes, zeep en shampoo aanwezig. Verder is de kamer uitgerust met een Senseo, waterkoker, magnetron, en een televisie met Franse zenders.

 

  • Uw kamer met twee persoonsbed / votre chambre avec lit double / Your room with double bed

U kunt op de afbeeldingen klikken om ze te vergroten.

In de gemeenschappelijke woonkamer staat een televisie met Nederlandse zenders. U heeft ook toegang tot het balkon en de tuin met een glijbaan en een grote trampoline. Elke ochtend serveren we het ontbijt, wat bij de prijs zit inbegrepen. Heeft u allergieën of bent u vegetarisch? Geef het dan van tevoren even door, dan passen we het ontbijt met alle plezier aan. In het hele huis is gratis WiFi en u kunt bij ons in de tuin parkeren. Wij verzorgen geen table d’hôte.

Roken in ons huis is niet toegestaan en wij accepteren geen huisdieren. Ons huis ligt op 35 meter van een departementale weg. De kamers liggen aan de achterkant van het huis.

 

  • Gemeenschappelijke woonkamer, hier serveren wij het ontbijt / Le séjour, ici nous servons le petit déjeuner / The living room, here we serve the breakfast every morning.

 

U kunt op de afbeeldingen in de slider klikken om ze te vergroten.